Αφγανισταν Ταλιμπαν / Solqqlt7mdorym / Παρελθόν η κυβέρνηση του αφγανιστάν.

Αφγανισταν Ταλιμπαν / Solqqlt7mdorym / Παρελθόν η κυβέρνηση του αφγανιστάν.. Η επέλαση των ταλιμπάν συνεχίζεται. Πυρετώδεις διαβουλεύσεις για ειρηνική μεταβίβαση εξουσίας στους ταλιμπάν. Επειγόντως μεταφορά προσωπικού δυτικών πρεσβειών εκτός χώρας. Παρελθόν η κυβέρνηση του αφγανιστάν. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την τζαλαλάμπαντ χωρίς μάχη.

Επειγόντως μεταφορά προσωπικού δυτικών πρεσβειών εκτός χώρας. Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, δήλωσαν σήμερα δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην καμπούλ, αφότου ο πρόεδρος ασφάρ γάνι. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως ο πόλεμος τελείωσε στο αφγανιστάν αφού κατέλαβαν το προεδρικό μέγαρο στην καμπούλ, ενώ οι δυτικές χώρες προσπαθούν σήμερα να απομακρύνουν τους πολίτες. Οι ταλιμπάν είχαν σχεδόν φθάσει προ των πυλών της καμπούλ χθες παρασκευή, συνεχίζοντας την αδυσώπητη προέλασή τους στο αφγανιστάν, από όπου πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων των. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την τζαλαλάμπαντ χωρίς μάχη.

92dbbs D0dio4m
92dbbs D0dio4m from www.efsyn.gr
Tον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν πήραν οι ταλιμπάν, αφότου ο πρόεδρος ασφάρ γάνι εγκατέλειψε τη χώρα, σύμφωνα με ανώτερους διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην. Οι ταλιμπάν είχαν σχεδόν φθάσει προ των πυλών της καμπούλ χθες παρασκευή, συνεχίζοντας την αδυσώπητη προέλασή τους στο αφγανιστάν, από όπου πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων των. Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, δήλωσαν σήμερα δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην καμπούλ, αφότου ο πρόεδρος ασφάρ γάνι. Ελεύθερος τύπος newsroom13 αυγούστου 202113 αυγούστου 2021. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως ο πόλεμος τελείωσε στο αφγανιστάν αφού κατέλαβαν το προεδρικό μέγαρο στην καμπούλ, ενώ οι δυτικές χώρες προσπαθούν σήμερα να απομακρύνουν τους πολίτες. Στον σκοταδισμό και την τρομερή καταπίεση των γυναικών επιστρέφει το αφγανιστάν, με την επάνοδο των ταλιμπάν στην εξουσία. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την τζαλαλάμπαντ χωρίς μάχη. Οι ταλιμπάν κινήθηκαν «προσεκτικά» καθώς παρατάχθηκαν περιμετρικά στις παρυφές της καμπούλ, απέφυγαν τις μάχες στο εσωτερικό της πρωτεύουσας του αφγανιστάν.

Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την τζαλαλάμπαντ χωρίς μάχη.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο αφγανιστάν, μετά την άφιξη των ταλιμπάν στην καμπούλ. Η επέλαση των ταλιμπάν συνεχίζεται. Παρελθόν η κυβέρνηση του αφγανιστάν. Οι ταλιμπάν κινήθηκαν «προσεκτικά» καθώς παρατάχθηκαν περιμετρικά στις παρυφές της καμπούλ, απέφυγαν τις μάχες στο εσωτερικό της πρωτεύουσας του αφγανιστάν. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την τζαλαλάμπαντ χωρίς μάχη. Ελεύθερος τύπος newsroom13 αυγούστου 202113 αυγούστου 2021. Δύο αξιωματούχοι των ταλιμπάν δήλωσαν στο reuters ότι δεν θα υπάρξει μεταβατική κυβέρνηση στο αφγανιστάν και ότι η οργάνωση αναμένει την πλήρη ανάληψη της εξουσίας, λίγο μετά την. Με την κατάληψη της οικονομία της αγοράς στην κούβα; Οι ορδές από το αφγανιστάν έρχονται και το κράτος ετοιμάζεται! Ο suhail shaheen, ένας εκ' των εκπροσώπων των ταλιμπάν θέλησε να παρέμβει σχετικά με τις ραγδαίες εξελίξεις και αποκάλυψε. Αντί να σταθούν στο πλευρό μας, στέκονται στο πλευρό των ταλιμπάν και τους δίνουν ακόμη περισσότερη δύναμη. .αφγανιστάν, οι ταλιμπάν άρχισαν να εισέρχονται στην καμπούλ, την οποία έχουν το associated press μετέδωσε ότι οι ταλιμπάν έχουν καταλάβει στο σύνολό τους τα σύνορα του αφγανιστάν. * τουλάχιστον πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν στο αεροδρόμιο της καμπούλ, απομακρύνσεις ρώσων και.

Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, δήλωσαν σήμερα δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην καμπούλ, αφότου ο πρόεδρος ασφάρ γάνι. Στον σκοταδισμό και την τρομερή καταπίεση των γυναικών επιστρέφει το αφγανιστάν, με την επάνοδο των ταλιμπάν στην εξουσία. Επειγόντως μεταφορά προσωπικού δυτικών πρεσβειών εκτός χώρας. Ηπα και ταλιμπάν αναμένεται να υπογράψουν σήμερα στη ντόχα συμφωνία βάσει της οποίας θα ξεκινήσει η αποχώρηση των αμερικανικών δυνάμεων από το αφγανιστάν αλλά και οι διαφγανικές. Ντόμινο από την απόφαση των ήπα να αποσύρουν τις δυνάμεις τους.

Ehi3vaxabdzl2m
Ehi3vaxabdzl2m from www.onalert.gr
Αφγανός που προσπαθεί να εισέλθει στο χώρο του αεροδρομίου της καμπούλ, για να φύγει από τη χώρα, δέχεται τα πυρά μαχητή των ταλιμπάν. Μπήκαν σήμερα αντάρτες ταλιμπάν στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, όπως δήλωσε ο αξιωματούχος του υπουργείου εξωτερικών, την ώρα που οι ηπα εκκένωναν διπλωμάτες από την. Οι ταλιμπάν ανέλαβαν ήδη την φύλαξη της ρωσικής πρεσβείας στην καμπούλ, δήλωσε σήμερα ο ειδικός απεσταλμένος του ρώσου προέδρου για το αφγανιστάν, ζαμίρ καμπούλοφ. * τουλάχιστον πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν στο αεροδρόμιο της καμπούλ, απομακρύνσεις ρώσων και. Λίγο μετά την υποδοχή της κούκλας στην χίο, ξεκίνησαν τα γεγονότα με την ανάληψη της εξουσίας από τους ταλιμπάν, η οποία. .αφγανιστάν, οι ταλιμπάν άρχισαν να εισέρχονται στην καμπούλ, την οποία έχουν το associated press μετέδωσε ότι οι ταλιμπάν έχουν καταλάβει στο σύνολό τους τα σύνορα του αφγανιστάν. Στον σκοταδισμό και την τρομερή καταπίεση των γυναικών επιστρέφει το αφγανιστάν, με την επάνοδο των ταλιμπάν στην εξουσία. Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, δήλωσαν σήμερα δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην καμπούλ, αφότου ο πρόεδρος ασφάρ γάνι.

Στον σκοταδισμό και την τρομερή καταπίεση των γυναικών επιστρέφει το αφγανιστάν, με την επάνοδο των ταλιμπάν στην εξουσία.

Επειγόντως μεταφορά προσωπικού δυτικών πρεσβειών εκτός χώρας. * τουλάχιστον πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν στο αεροδρόμιο της καμπούλ, απομακρύνσεις ρώσων και. Στον σκοταδισμό και την τρομερή καταπίεση των γυναικών επιστρέφει το αφγανιστάν, με την επάνοδο των ταλιμπάν στην εξουσία. Η επέλαση των ταλιμπάν συνεχίζεται. Αφγανός που προσπαθεί να εισέλθει στο χώρο του αεροδρομίου της καμπούλ, για να φύγει από τη χώρα, δέχεται τα πυρά μαχητή των ταλιμπάν. «έχουμε τον εκπρόσωπο των ταλιμπάν, shail shaheen, στη γραμμή. Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο αφγανιστάν, μετά την άφιξη των ταλιμπάν στην καμπούλ. Οι ταλιμπάν είχαν σχεδόν φθάσει προ των πυλών της καμπούλ χθες παρασκευή, συνεχίζοντας την αδυσώπητη προέλασή τους στο αφγανιστάν, από όπου πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων των. Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, δήλωσαν σήμερα δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην καμπούλ, αφότου ο πρόεδρος ασφάρ γάνι. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την τζαλαλάμπαντ χωρίς μάχη. Ηπα και ταλιμπάν αναμένεται να υπογράψουν σήμερα στη ντόχα συμφωνία βάσει της οποίας θα ξεκινήσει η αποχώρηση των αμερικανικών δυνάμεων από το αφγανιστάν αλλά και οι διαφγανικές. Ο suhail shaheen, ένας εκ' των εκπροσώπων των ταλιμπάν θέλησε να παρέμβει σχετικά με τις ραγδαίες εξελίξεις και αποκάλυψε. Oι ταλιμπάν έδωσαν χθες (14.08.2021) στη δημοσιότητα ένα βίντεο, στο οποίο επιδεικνύουν αμερικανικά ελικόπτερα του αφγανικού στρατού στο αεροδρόμιο της κανταχάρ (νότια), μιας πόλης του.

* τουλάχιστον πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν στο αεροδρόμιο της καμπούλ, απομακρύνσεις ρώσων και. Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο αφγανιστάν, μετά την άφιξη των ταλιμπάν στην καμπούλ. Μαχητές των ταλιμπάν μπήκαν χθες κυριακή στην καμπούλ και ο αφγανός πρόεδρος άσραφ γάνι εγκατέλειψε το αφγανιστάν, για να αποφευχθεί, όπως είπε, «λουτρό αίματος». Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, δήλωσαν σήμερα δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην καμπούλ, αφότου ο πρόεδρος ασφάρ γάνι. Οι ορδές από το αφγανιστάν έρχονται και το κράτος ετοιμάζεται!

Qr7teztndhdd8m
Qr7teztndhdd8m from media.enikos.gr
Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως ο πόλεμος τελείωσε στο αφγανιστάν αφού κατέλαβαν το προεδρικό μέγαρο στην καμπούλ, ενώ οι δυτικές χώρες προσπαθούν σήμερα να απομακρύνουν τους πολίτες. Απίστευτο βίντεο με ταλιμπάν να «εξαφανίζουν» γυναίκες από. Οι ορδές από το αφγανιστάν έρχονται και το κράτος ετοιμάζεται! Ελεύθερος τύπος newsroom13 αυγούστου 202113 αυγούστου 2021. Λίγο μετά την υποδοχή της κούκλας στην χίο, ξεκίνησαν τα γεγονότα με την ανάληψη της εξουσίας από τους ταλιμπάν, η οποία. Πυρετώδεις διαβουλεύσεις για ειρηνική μεταβίβαση εξουσίας στους ταλιμπάν. Η επέλαση των ταλιμπάν συνεχίζεται. Tον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν πήραν οι ταλιμπάν, αφότου ο πρόεδρος ασφάρ γάνι εγκατέλειψε τη χώρα, σύμφωνα με ανώτερους διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην.

Tον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν πήραν οι ταλιμπάν, αφότου ο πρόεδρος ασφάρ γάνι εγκατέλειψε τη χώρα, σύμφωνα με ανώτερους διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην.

Οι ταλιμπάν κινήθηκαν «προσεκτικά» καθώς παρατάχθηκαν περιμετρικά στις παρυφές της καμπούλ, απέφυγαν τις μάχες στο εσωτερικό της πρωτεύουσας του αφγανιστάν. Λίγο μετά την υποδοχή της κούκλας στην χίο, ξεκίνησαν τα γεγονότα με την ανάληψη της εξουσίας από τους ταλιμπάν, η οποία. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την τζαλαλάμπαντ χωρίς μάχη. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως ο πόλεμος τελείωσε στο αφγανιστάν αφού κατέλαβαν το προεδρικό μέγαρο στην καμπούλ, ενώ οι δυτικές χώρες προσπαθούν σήμερα να απομακρύνουν τους πολίτες. Ντόμινο από την απόφαση των ήπα να αποσύρουν τις δυνάμεις τους. Ελεύθερος τύπος newsroom13 αυγούστου 202113 αυγούστου 2021. Ηπα και ταλιμπάν αναμένεται να υπογράψουν σήμερα στη ντόχα συμφωνία βάσει της οποίας θα ξεκινήσει η αποχώρηση των αμερικανικών δυνάμεων από το αφγανιστάν αλλά και οι διαφγανικές. Ανησυχία προκαλεί η προέλαση των ταλιμπάν στο αφγανιστάν, με την επίθεση στην καμπούλ να θεωρείται ζήτημα ημερών. Οι ορδές από το αφγανιστάν έρχονται και το κράτος ετοιμάζεται! Επειγόντως μεταφορά προσωπικού δυτικών πρεσβειών εκτός χώρας. Παρελθόν η κυβέρνηση του αφγανιστάν. Οι ταλιμπάν είχαν σχεδόν φθάσει προ των πυλών της καμπούλ χθες παρασκευή, συνεχίζοντας την αδυσώπητη προέλασή τους στο αφγανιστάν, από όπου πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων των. Οι ταλιμπάν ανέλαβαν ήδη την φύλαξη της ρωσικής πρεσβείας στην καμπούλ, δήλωσε σήμερα ο ειδικός απεσταλμένος του ρώσου προέδρου για το αφγανιστάν, ζαμίρ καμπούλοφ.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama